Promotievideo recreatiebranche

Deze video is het resultaat van een opdracht verkregen van The River Yachting Club een opdrachtgever van Pixel en Vector. Mijn rol hierbij was scriptschrijver, regisseur, camera-assistent en editor.

Twee dagen hebben we gefilmd op een schip die van München naar Nijmegen vaarde. De mensen aan boord waren uitgenodigd om twee dagen mee te doen aan deze shoot.
Hen was de opdracht gegeven 2 dagen te genieten, niet in de camera te kijken en zodra het opname team ze nodig had klaar te staan.

Een leuke bijeenkomst was de helikoptercamera die shots van het schip maakte vanuit de lucht.

Hieronder heb ik twee screenshots van voor en na de beeldbewerking van de helikoptershots. Dit is het verschil tussen een koude winterse dag met grauwe lucht en bruin water en een zomerse middag met mooie blauwe hemel en een stralend zonnetje die weerkaatst op het blauwgroene water.

Hierbij was het een uitdaging de nieuwe lucht mee te laten bewegen met het beeldmateriaal. Dit was namelijk opgenomen met een helikoptercamera die continue in beweging was. Ik heb dit met tracking gedaan binnen After Effects, waarna ik de nieuwe lucht heb gekoppeld aan de tracking data.

Geen opmerkingen

U dient te zijn ingelogd om een opmerking te kunnen plaatsen.