Categorie archief voor "LOGO’S"

logo_Design_Brievenbussen

Logo (Re)Design

Het idee om dit logo in een fris jasje te stoppen is gekomen bij het ontwerpen van de website voor Rodenburg Products. De website kreeg een frisse look and feel waarbij het logo naar mijn mening niet achter kon blijven….

Lees verder

3D logo ontwerp

Een tijd geleden werd mij gevraagd een 3D variant van een logo te ontwerpen voor een promotiebedrijf.

Lees verder

3D video-animatie

Mijn eerste 3D video-animatie. Het is gemaakt in met het programma Cinema 4D en achteraf bewerkt in After Effects. Ik hoop hier in de toekomst nog veel meer van te kunnen laten zien.

Lees verder

Keen logo

Een logo waarbij de K in Keen lijkt op een gevouwen papiertje, waarmee diepte wordt gecreëerd. Het heeft iets weg van origami.

Lees verder

Graphic Design logo

Dit is het logo wat ik in mijn huisstijl heb verwerkt. Het komt onder andere terug in de handtekening van mijn mails, op mijn visitekaartjes en briefpapier. Het hoofd komt van een foto die mijn broer van mij heeft gemaakt…

Lees verder

Logo’s Reismedia websites

Als afstudeeropdracht heb ik voor het bedrijf Reismedia een redesign van de website luchtvaartnieuws.nl gemaakt. Na het afstuderen is mij gevraagd de logo’s van de andere website ook aan te passen.

Lees verder

Logo Airprob BV

Dit logo is ontworpen in Illustrator. Er is voor een Font gekozen waarbij het gemakkelijk was de letters met behulp van de schreef met elkaar te verbinden. De gloeiende balletjes op de achtergrond zijn gemaakt met een scattered brush en…

Lees verder

Logo voor Air Promotion Objects

Dit ontwerp is gemaakt voor een bedrijf dat luchtobjecten en springkussens maakt. Het is getekend in Illustrator en verfijnd met blending options in Photoshop. Door het toepassen van de blending options kregen de objecten een ballon-effect.

Lees verder