Categorie archief voor "GRAFISCH ONTWERP"

Creative_burst

Creative burst

I’ve got something new to give away. I call it creative burst. Check it out and see if you can use any of the different techniques to build this.

Lees verder
wit hoogglans notenhout model

cgi van de z-tafel

Deze cgi (computer generated image), ook wel fotorealistische 3D afbeelding genoemd, is van de z tafel een nieuw ontwerp van meubelmakersbedrijf Binnenkamers in wijchen.

Lees verder
Portfolio_Items

Collectie JMW huisstijl

Afgelopen maanden heb ik verschillende ontwerpen gemaakt voor JMW Horeca-uitzendbureau. Hierbij is de huisstijl bewaking belangrijk.

Lees verder
logo_Design_Brievenbussen

Logo (Re)Design

Het idee om dit logo in een fris jasje te stoppen is gekomen bij het ontwerpen van de website voor Rodenburg Products. De website kreeg een frisse look and feel waarbij het logo naar mijn mening niet achter kon blijven….

Lees verder

3D logo ontwerp

Een tijd geleden werd mij gevraagd een 3D variant van een logo te ontwerpen voor een promotiebedrijf.

Lees verder

Grafisch vormgeven van poster met fotobewerking

JMW Horeca-uitzendbureau vroeg mij een poster te ontwerpen voor het werven van horecamedewerkers die op de Floriade 2012 willen werken. Klik hieronder op ‘lees meer’ en zie het verschil tussen de foto waar ik mee ben begonnen en het eindresultaat.

Lees verder

Grafisch ontwerp Play Music

Het idee achter dit ontwerp is ontstaan uit een van mijn passies ‘House muziek’. Het gebruik van fluorescerende kleuren en vreemde attributen geven een knipoog naar de Acid-house periode van 1988 tot 1992. Het woord Play refereert naar spelen en…

Lees verder

Wervingsposter horeca uitzenbureau

Dit is de 2011 JMW horeca uitzendbureau poster met als doel het werven van jongeren voor horeca uitzendwerk.

Lees verder

3D video-animatie

Mijn eerste 3D video-animatie. Het is gemaakt in met het programma Cinema 4D en achteraf bewerkt in After Effects. Ik hoop hier in de toekomst nog veel meer van te kunnen laten zien.

Lees verder

Portfolio Game Art

Tijdens het semester Game art heb ik onder andere de vakken Storytelling en Character design gevolgd. Het volgende portfolio is hiervan het resultaat.

Lees verder