Fotorealistisch 3D ontwerp van een Bentley

Ziet er behoorlijk echt uit! Vind je niet?
Ik heb het model van Sketchups warehouse en deze omgezet naar een obj-bestand, zodat het in C4D geïmporteerd kon worden.
In Cinema heb ik de Bentley in mijn standaard studio geplaatst, wat aanpassingen aan het model gemaakt en texturen toegepast. In de afbeelding hieronder zie je dat de phong tag het model misvormt. Het lukte mij niet dit probleem op te lossen door het phong percentage omlaag te halen, daarom heb ik de probleemgebieden hermodelleerd en in Photoshop bijgewerkt.
In de afbeelding hieronder heb ik gebruik gemaakt van bump maps voor het profiel op de banden. De autolampen zijn gemaakt met een luminance material en om de auto naar voren te laten komen heb deze wit gemaakt op een zwarte achtergrond.
Uiteindelijk heb ik in Photoshop nog wat kleurcorrecties gedaan. je kunt het subtiele verschil zien tusen de afbeelding hierboven en hieronder.
Ik hoor graag wat jullie er van vinden. Laat het hieronder even weten. Tips en vragen zijn altijd welkom!

5 Opmerkingen. Verlaat nieuw

Erg mooi geworden!

Ik mis nog een beetje het glas van de koplamp, dat zit volgens mij wel in maar is niet meer goed te zien.
Ook vind ik het glas van de voorruit niet heel realistisch, hij is niet transparant en de reflectie is minder dan van de lak.

Het is altijd als de kwaliteit al hoog is, dat je dan over details kan zeuren, dus vind ik het jammer dat de lucht inlaten dicht zitten, volgens mij zit er in het echt een fijn mazig rooster of zijn ze helemaal open?

De rendering en de materialen zijn goed gedaan, dat lukt mij nog niet met C4D
groetjes Sabrina

Kijk, daar hebben we wat aan!
Bedankt voor je feedback. Ik ga er meteen mee aan de slag.

In eerste instantie had ik de ramen geblindeerd, omdat ik geen interieur had. Bij deze aangepast.

De reflectie op de ramen zie je minder door de hoek van het raam ten opzichte van de camera en hoe het licht erop valt. Ik zou het de lampen kunnen verplaatsen, maar heb er voor gekozen dit niet te doen.

De luchtinlaten heb ik daarentegen wel veranderd en het resultaat spreekt voor zich. nogmaals bedankt voor je opmerkingen.

U dient te zijn ingelogd om een opmerking te kunnen plaatsen.