Categorie archief voor "VIDEO + 2D + 3D"

Promotievideo recreatiebranche

Deze video is het resultaat van een opdracht verkregen van The River Yachting Club een opdrachtgever van Pixel en Vector. Mijn rol hierbij was scriptschrijver, regisseur, camera-assistent en editor. Twee dagen hebben we gefilmd op een schip die van München…

Lees verder
Productievideo

Bedrijsvideo: productieproces van een bedrijf

Deze bedrijfsvideo toont het productieproces van een bedrijf. De bedrijfsvideo is gebruikt ter visuele ondersteuning tijdens het informeren van potentiele klanten, opdrachtgevers en werknemers.

Lees verder

3D animatie peertje knapt uit elkaar

Ik vond laatst een interessante Cinema 4D/After effects tutorial van een knappend peertje. Dit is mijn resultaat.

Lees verder

2D karakter animatie

2D animaties worden veel gebruikt in reclame uitingen. De Oxxio reclame is daar een hedendaags voorbeeld van. Een animatie is in veel situaties sneller en voordeliger dan een video, maar dat ligt natuurlijk aan hetgeen je wilt.

Lees verder

Alien Space Worms

Een Cinema 4D project waar ik met gebruik van cloners, tracers en vibrate tags een animatie heb gemaakt. De abstracte vormen heb ik met een knipoog omgedoopt naar Space worms die bewegen op een ietswat duister nummer.

Lees verder

Ipad transform 3D animation

In deze 3D animatie is met de inheritance effector van Mograph in C4D het effect gemaakt waarbij lijkt alsof muzieknoten uit een Ipad vliegen en een koptelefoon vormen.

Lees verder

Creatieve sollicitatievideo

Mailtjes zijn saai, HYPNOSE IS IN! Ik ben op zoek naar een job in de multimedia en vond het een leuk idee om te solliciteren via een video. Deze video bevat wat leuke motion graphics om het wat spannender te…

Lees verder

Motion Graphics Galaxy Sphere

Motion graphics van een galaxy travel dat eindigd in een logo. gemaakt in After effects

Lees verder

Promo video JMW Horecava 2012

Een korte video-impressie van JMW horeca-uitzendbureau tijdens de Horecava 2012 in de Rai in Amsterdam.

Lees verder

Bedrijfsvideo voor promotie en werving

Een tijdje geleden heeft inzetbureau Tence contact met mij opgenomen betreft het ontwikkelen van een video voor het promoten van een van haar opdrachtgevers en het werven van potentiële medewerkers.

Lees verder